Zvučnik Audac CELO2I-W
Šifra proizvoda: 49693, stanje skladišta: na upit
Zvučnik Audac CELO2, CELO serija zvučnika, tanki stropni "high-end" zvučnici za optimalno iskustvo, koji postaju gotovo nevidljivo stropnom montažom. Audac CELO2, izuzetno kompaktan zvučnik elegantnog dizajna. Koristi 2" zvučničku jedinicu s aluminijskim konusom. Pruža puni topli zvuk bogat detaljima, te poboljšani odziv niskih frekvencija.

Serija CELO je AUDAC-ova vrhunska serija tankih stropnih zvučnika, koja se sastoji od različitih modela koji mogu jamčiti optimalno iskustvo za svaku situaciju i primjenu. Ultra-kompaktna veličina omogućuje CELO2 glatku integraciju u svaki interijer kao ni jedan drugi zvučnik. Vanjski promjer iznosi samo 118 mm, što je kompaktno poput standardnog upaljača, a ugrađena dubina od 95 mm omogućuje ugradnju u bilo koji strop, a pritom je nenametljiv.

Zvuk potječe od 2” aluminijskog stožastog drajvera koji pruža topao i detaljan zvuk punog raspona s poboljšanim odzivom u niskim frekvencijama zahvaljujući portiranom kućištu sa zatvorenom stražnjom kutijom. Na ovaj način zajamčena je glatka reprodukcija zvuka s jasnim i čistim zvukom. Unutarnja samoresetirajuća mreža pruža optimalnu zaštitu od preopterećenja. Svi ovi detalji dijele svoj dio kvalitete CELO2, što rezultira vrlo pouzdanim zvučnikom koji proizvodi čist zvuk s maksimalnom snagom od 20 W i RMS snagom od 10 W.

Elegantan izgled s minimalnim vizualnim učinkom stvara tanka rešetka s vrlo tankim rubom od samo 1 mm. Kako bi se još više uklopili, rešetka se može obojiti u istu boju kao i okolna površina ili će opcijska crna rešetka (GLC02/B) omogućiti besprijekornu integraciju u tamnim okruženjima. Elegantna i nenametljiva rešetka drži se na mjestu pomoću moćnih neodimskih magneta, čineći montažu i demontažu vrlo jednostavnom, ali još uvijek dovoljno pouzdanom da zadrži rešetku na mjestu tijekom cijelog vijeka trajanja zvučnika. Sigurna montaža i laka montaža zajamčeni su pomoću mehanizma za brzo učvršćivanje koji se može stegnuti pomoću dva vijka i Gold-Con™ konektora s opružnim stezaljkama. Roštilj se drži na mjestu neodimijskim magnetima, što omogućuje brzo i pouzdano sastavljanje.

 Proizvođač Audac
 Tip ugradbeni
 Snaga 20 W (10W RMS)
 Impedancija 8 Ohm
 Konstrukcija 1-sistemski
 Osjetljivost 83 dB (1 W / 1 m)
 Frekv. odziv 120 Hz - 20 kHz (± 3 dB), 100 Hz - 20 kHz (- 10 dB)
 Zvučna razina (SPL) -
 Broj zvučnika 1
 Dimenzije        118x98x98 mm  
 Težina 0,35 Kg  
 Jamstvo 3 godine  
Redovna cijena
Cijena bez PDV: 65,78 EUR
Cijena sa PDV: 82,23 EUR
619,52 HRK
Odobravamo
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju