Zvučnik Audac CELO5I-W
Šifra proizvoda: 49695, stanje skladišta: na upit
Zvučnik Audac CELO5, CELO serija zvučnika, tanki stropni "high-end" zvučnici za optimalno iskustvo, koji postaju gotovo nevidljivo stropnom montažom. Audac CELO5, zvučnik koji koristi 5" (12.7 cm) bas jedinicu, te 1" (2.54 cm) visokotonac. 50 W @ 8 Ohm.

Serija CELO je AUDAC-ova prva high-end serija tankih stropnih zvučnika, koja se sastoji od četiri modela koji mogu jamčiti optimalno iskustvo za svaku situaciju i primjenu. CELO5 je 5” model ove serije. Zbog tankog dizajna rešetke s vrlo tankim rubom od samo 1 mm i ograničenom dubinom rešetke koja izlazi iz površine stropa za samo 3,2 mm, ovi će zvučnici postati gotovo nevidljivi kada se montiraju. Kako bi se još bolje uklopili, rešetka se može obojiti u istu boju kao i okolna površina ili će opcijska crna rešetka (GLC05/B) omogućiti besprijekornu integraciju u tamnim okruženjima.

Elegantna i nenametljiva rešetka drži se na mjestu pomoću moćnih neodimskih magneta, čineći montažu i demontažu vrlo jednostavnom, ali još uvijek dovoljno pouzdanom da zadrži rešetku na mjestu tijekom cijelog vijeka trajanja zvučnika. Kada se rešetka ukloni, svakome je jasno da su CELO zvučnici izrađeni od najkvalitetnijih materijala, jamčeći nenadmašno iskustvo zvuka.

Jedan visokotonac s aluminijskom membranom od 1" drži na mjestu akustički optimizirana ruka ispred woofera s aluminijskom membranom od 5". Zajedno s mrežom skretnica koja je napravljena od visokokvalitetnih komponenti, ovo rezultira prirodnom reprodukcijom zvuka za topao i detaljan zvuk s RMS snagom od 50 W. Kako bi se zajamčila dugotrajna stabilnost, sigurna montaža i laka instalacija, priključak zvučnika je napravljen pomoću pozlaćenih opružnih stezaljki. Montaža zvučnika u strop je izvedena pomoću mehanizma za brzo pričvršćivanje koji se priteže pomoću četiri vijka i prednje rešetke.

 Proizvođač Audac
 Tip ugradbeni
 Snaga 100W (50W RMS)
 Impedancija 8 Ohm
 Konstrukcija 2-sistemski
 Osjetljivost 85 dB (1W/1m)
 Frekv. odziv 70 Hz - 20 kHz (± 3 dB), 55 Hz - 20 kHz (- 10 dB)
 Zvučna razina (SPL) -
 Broj zvučnika 1
 Dimenzije        175x175x98 mm  
 Težina 1 Kg  
 Jamstvo 3 godine  
Redovna cijena
Cijena bez PDV: 121,59 EUR
Cijena sa PDV: 151,99 EUR
1.145,15 HRK
Odobravamo
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju